Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Huizenveilingen

  Neem maatregelen om een huizenveiling te voorkomen

  Dreigt uw woning in een huizenveiling terecht te komen? Neem dan op tijd maatregelen en schakel de Nederlandse Vastgoed Maatschappij in. Wij zijn een groep vastgoedondernemers die uw huis zonder poespas van u koopt. Daartoe hebben we een manier ontwikkeld die in de praktijk werkt. Inmiddels hebben al meer dan 600 woningbezitters een huizenveiling weten te voorkomen door ons in te schakelen. Wij werken transparant en zorgen dat uw (potentiële) problemen met een huis snel worden opgelost. Als financiële instelling hebben wij een Triple A-status bij Graydon. Daar koppelen we meer dan 10 jaar ervaring aan. Zo weet u vooraf dat u met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij te maken heeft met een serieuze partij. Neem contact met ons op om de mogelijkheden om een huizenveiling te voorkomen te bespreken.

  Waarom heeft u baat bij het voorkomen van een huizenveiling?

  Een huizenveiling valt vrijwel nooit gunstig uit voor de verkopende partij. Meestal is er sprake van een gedwongen verkoop. De waarde waar een woning voor wordt verkocht tijdens een veiling ligt vele malen lager dan de vrije verkoopwaarde van het object. Door te voorkomen dat er een huizenveiling plaats gaat vinden kunt u beter de Nederlandse Vastgoed Maatschappij inschakelen. Wij bieden u namelijk in een normale situatie een bod dat op ongeveer 60-70% van de vrije verkoopwaarde van uw woning ligt. Wilt u dus voorkomen dat uw pand in een huisveiling terecht komt? Kies dan voor het aanbod van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. U kiest dan voor zekerheid en een gegarandeerde prijs.

  Onze aanpak in het kort

  We geven u graag een kort overzicht van de manier waarop wij te werk gaan:

  • U meldt uw pand via het formulier op de website aan
  • U ontvangt een vrijblijvende richtprijs
  • Akkoord? Dan kopen wij uw huis
  • De notaris regelt de overdracht. Wij dragen de kosten
  • Uw ontvangt de verkoopprijs voor uw woning (belastingvrij)

  Voorkom de huizenveiling via de Nederlandse Vastgoed Maatschappij

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Bel ons dan op telefoonnummer 0800-0200508. Wij geven u dan graag meer vrijblijvende informatie over de mogelijkheden. Wilt u direct actie ondernemen en een richtprijs voor uw woning ontvangen? Gebruik dan het formulier op de website. U ontvangt snel een antwoord. U kunt onze e-mail met de richtprijs binnen 1 werkdag tegemoet zien. Schakel de Nederlandse Vastgoed Maatschappij nu in en voorkomen een huizenveiling.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal