Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Ik heb een koophuis en wil een ander huis huren, wat kan ik doen?

  Ik heb een koophuis en wil een ander huis huren. Herken je jezelf hierin? Dan kan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij je helpen. Wij zijn een gerenommeerde investeringsmaatschappij met veel ervaring op de Nederlandse huizenmarkt. Hierop zijn we al meer dan 15 jaar actief! We beschikken over een ervaren team van specialisten, die je graag helpen als jij denkt: ik heb een koophuis en wil een ander huis huren. Met onze hul kun je snel én goed je huis verkopen. Wij bieden je zekerheid, een eerlijke prijs, gemak en rust. En we zorgen ervoor dat alles voor je geregeld wordt. Neem dus snel contact op en ontdek wat wij voor jou kunnen doen.

  Voordelen De Nederlandse Vastgoed Maatschappij

  Denk je: “ik heb een koophuis en wil een ander huis huren?” Wij zijn er voor jou. Het is onze missie om mensen verder te helpen, door hen bij de verkoop van hun woning volledig te ontzorgen. Iedereen heeft een ander verhaal. Wat jouw verhaal ook is, wij bieden je hier altijd een passende oplossing voor. Zo kun je snel die volgende stap zetten. Bovendien weet je bij ons waar je aan toe bent. Wij zijn altijd eerlijk en transparant. De voordelen die wij je bieden als je zegt: ik heb een koophuis en wil een ander huis huren, zijn:

  • Een eerlijke prijs
  • Vlot geregeld
  • Een passende oplossing
  • Direct zekerheid

  Snel je huis verkopen

  Als jij die persoon bent die denkt: ik heb een koophuis en wil een ander huis huren, dan kun je het beste je huis verkopen via De Nederlandse Vastgoed Makelaardij. Vul een vrijblijvende aanvraag in en je ontvangt binnen één dag van ons een eerlijke richtprijs. Als je hiermee akkoord gaat, kunnen we de verkoop van je huidige koopwoning direct in gang zetten. Enkele dagen na de bezichtiging doen we een bod. Niet met een financieringsvoorbehoud of bouwkundig onderzoek, maar met flexibiliteit in de overdracht. We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst voor je woning. Hebben we een deal? Gefeliciteerd, je hebt je koophuis verkocht en kunt een ander huis gaan huren!

  Ik heb een koophuis en wil een ander huis huren, wat zijn mijn mogelijkheden?

  We passen onze dienstverlening altijd aan jouw wensen aan. Heb je te maken met een gedwongen verkoop, religieuze overwegingen of vervuilde woning? Of moet het huis vanwege een scheiding, emigratie of erfenis verkocht worden? Bij ons is er ruimte voor jóuw verhaal. We bieden je dan ook diverse mogelijkheden.

  Je huis verkopen aan ons

  Ten eerste kun je je huis aan ons verkopen. Wij kopen je woning zonder een tussenpersoon. Dit zorgt voor directe verkoopzekerheid en een vlotte verkoop.

  Verkoop op afroep

  Wil je, om welke reden dan ook, graag nú je huis verkopen, maar je huis pas over een bepaalde tijd verlaten? Ook dat kan bij De Nederlandse Vastgoed Maatschappij.

  Je huis verkopen en zelf terug huren

  Daarnaast is je huis verkopen en terughuren bij ons ook een optie. Zo blijf je zorgeloos in je eigen woning wonen én profiteer je van de opbrengsten ervan. De huurperiode kan voor zowel bepaalde als onbepaalde tijd worden vastgelegd. Wij nemen vanaf dat moment het onderhoud van de woning voor onze rekening.

  Neem contact op

  Ik heb een koophuis en wil een ander huis huren. Is dat wat je wil? Dan helpen we je hier graag bij. We bieden je hier diverse mogelijkheden voor. Welke past het beste bij jou? Bel naar 0800-0200-508 voor meer informatie of als je vragen voor ons hebt.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal