Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Makelaars die huizen opkopen

  Uw huis kan altijd gekocht worden

  Makelaars die huizen opkopen. Bent u daarnaar op zoek? Bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij bieden we u praktische oplossingen. Wij zijn makelaars met meer dan 10 jaar ervaring in het vastgoed. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in huizen opkopen. We zijn niet die makelaars die uw huis in de reguliere verkoop zet en vervolgens zo snel mogelijk een goede prijs voor u binnenhaalt. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij biedt namelijk de oplossingen door altijd uw huis op te kopen. Huizen opkopen is daarmee voor ons een werkzaamheid die zich niet uitsluitend richt op de beste huizen. Als makelaars kopen we namelijk ook de woningen die lastig te verkopen zijn. Woningen die al jarenlang in de verkoop staan? Huizen opkopen die op de nominatie staan om in de executieverkoop te gaan? Dat zijn de voorbeelden waarin onze makelaars voorzien in een beter verkoopsucces.

  Makelaars die huizen opkopen met een praktische aanpak

  De aanpak van onze makelaars is praktisch en eenvoudig. U vraagt een richtprijs aan. Wij geven u die binnen 1 werkdag. Zijn we het eens? Eventueel na onderhandelingen? Dan kopen wij uw woning via de notaris. De kosten voor de notaris nemen wij voor onze rekening als kosten koper. Zo weet u altijd zeker dat de overeengekomen verkoopprijs ook daadwerkelijk hetgeen is dat u voor uw woning ontvangt. Een volgende zekerheid mag u ontlenen aan onze triple A-status bij Graydon. Zijn wij mogelijk de oplossing in uw situatie? Vraag dan snel een richtprijs aan via de website. Ons antwoord is uiteraard geheel vrijblijvend. Worden we het snel eens? Dan kunnen we binnen hele korte tijd al voor een oplossing zorgen. Dat hebben in meer dan tien jaar tijd al voor ruim 600 klanten mogen doen.

  Op welke soort huizen opkopen richten wij ons?

  U kunt ieder soort woning aan ons aanbieden. Wij kopen namelijk iedere woning. Altijd bieden wij u een richtprijs. Een aantal voorbeelden van situatie die we bij huizen opkopen vaak tegenkomen:

  • Dreigende executieverkoop
  • Huis dat lang te koop staat
  • Eigen woning willen huren
  • Nieuwbouwwoning nog niet klaar
  • Gebruik financiële ruimte uit overwaarde

  Contactgegevens van makelaars die huizen opkopen

  U bereikt de makelaars van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij op telefoonnummer 0800-0200508. Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden en oplossingen bij huizen opkopen. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij? Wij zijn de praktisch werkende makelaars die huizen opkopen.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal