Geen zorgen meer over uw woning

Staat uw huis al tijden te koop? En kunt u de hypotheeklast niet meer opbrengen? De Nederlandse Vastgoed Maatschappij zorgt voor het opkopen van uw huis. Op deze manier bent u verzekerd van een snelle verkoop van uw woning, zonder makelaars, zonder gedoe. Uiteraard tegen een gegarandeerd bedrag. Heeft u interesse? Neem dan contact op door het online contactformulier in te vullen of bel ons voor het inplannen van een bezichtiging. Alle overige zaken omtrent het opkopen nemen wij u graag uit handen.

Opkopen van uw huis: de mogelijkheden

De verkoop van een huis in Nederland duurt gemiddeld 120 dagen, zo is uit onderzoek gebleken. Maar wat als u sneller dan die 120 dagen van uw woning af wilt zijn? Omdat u de woning uit een erfenis heeft verkregen of de (dubbele) hypotheeklasten niet meer op kan brengen? U zou voor een dure verkoopmakelaar kunnen kiezen. Echter kan hij of zij niet garanderen dat uw woning binnen korte tijd wordt verkocht. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij biedt voor u dé manier om snel van uw woning af te zijn: wij kunnen uw woning opkopen. Tevens is het mogelijk dat wij uw woning opkopen, waarna u de woning terug huurt. Op deze manier heeft u de beschikking over het geld dat in uw huis zit, zonder dat u de woning hoeft te verlaten. Wat uw situatie ook is, wij komen met oplossingen op maat.

Waarom kiest u voor ons?

De Nederlandse Vastgoed Maatschappij biedt u als enige in Nederland de mogelijkheid om uw huis snel en tegen een gegarandeerd bedrag te verkopen. Voor iedereen die zekerheid wilt, zonder mooie beloftes. Waarom opkopen door de Nederlandse Vastgoed Maatschappij? Dat is simpel. Bij ons profiteert u van:

  • Een betrouwbare investeringsmaatschappij met Triple A rating
  • Ervaren specialisten
  • Uniek aanbod van woningen
  • Directe verkoopz ekerheid
  • Huis verlaten? Wij zorgen voor de ontruiming!

Contact opnemen?

Wilt u ook binnen 1 werkdag een richtprijs op uw huis krijgen? Snel over de overwaarde van uw woning beschikking? Kies dan voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij en laat ons uw woning opkopen. Snel, betrouwbaar en zonder gedoe. Vul het online contactformulier in of bel ons op telefoonnummer: 0800-0200508. Wij zorgen voor het opkopen van uw huis.