Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Opkopen huis

  Geen zorgen meer over uw woning

  Staat uw huis al tijden te koop? En kunt u de hypotheeklast niet meer opbrengen? De Nederlandse Vastgoed Maatschappij zorgt voor het opkopen van uw huis. Op deze manier bent u verzekerd van een snelle verkoop van uw woning, zonder makelaars, zonder gedoe. Uiteraard tegen een gegarandeerd bedrag. Heeft u interesse? Neem dan contact op door het online contactformulier in te vullen of bel ons voor het inplannen van een bezichtiging. Alle overige zaken omtrent het opkopen nemen wij u graag uit handen.

  Opkopen van uw huis: de mogelijkheden

  De verkoop van een huis in Nederland duurt gemiddeld 120 dagen, zo is uit onderzoek gebleken. Maar wat als u sneller dan die 120 dagen van uw woning af wilt zijn? Omdat u de woning uit een erfenis heeft verkregen of de (dubbele) hypotheeklasten niet meer op kan brengen? U zou voor een dure verkoopmakelaar kunnen kiezen. Echter kan hij of zij niet garanderen dat uw woning binnen korte tijd wordt verkocht. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij biedt voor u dé manier om snel van uw woning af te zijn: wij kunnen uw woning opkopen. Tevens is het mogelijk dat wij uw woning opkopen, waarna u de woning terug huurt. Op deze manier heeft u de beschikking over het geld dat in uw huis zit, zonder dat u de woning hoeft te verlaten. Wat uw situatie ook is, wij komen met oplossingen op maat.

  Waarom kiest u voor ons?

  De Nederlandse Vastgoed Maatschappij biedt u als enige in Nederland de mogelijkheid om uw huis snel en tegen een gegarandeerd bedrag te verkopen. Voor iedereen die zekerheid wilt, zonder mooie beloftes. Waarom opkopen door de Nederlandse Vastgoed Maatschappij? Dat is simpel. Bij ons profiteert u van:

  • Een betrouwbare investeringsmaatschappij met Triple A rating
  • Ervaren specialisten
  • Uniek aanbod van woningen
  • Directe verkoopz ekerheid
  • Huis verlaten? Wij zorgen voor de ontruiming!

  Contact opnemen?

  Wilt u ook binnen 1 werkdag een richtprijs op uw huis krijgen? Snel over de overwaarde van uw woning beschikking? Kies dan voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij en laat ons uw woning opkopen. Snel, betrouwbaar en zonder gedoe. Vul het online contactformulier in of bel ons op telefoonnummer: 0800-0200508. Wij zorgen voor het opkopen van uw huis.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal