Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Opkopen woning

  Oplossingen in iedere verkoopsituatie bij een woning

  Zoekt u een bedrijf dat zorgt voor het opkopen van uw woning? Dan vindt u in de Nederlandse Vastgoed Maatschappij een partner die ook woningen koopt die op de reguliere manier minder goed verkoopbaar zijn. Denkt u bijvoorbeeld aan een woning die al jarenlang te koop heeft gestaan. Dreigt er een executieverkoop als u niet zelf snel uw woning verkoopt? Dan bieden wij juist de oplossing die voorkomt dat de executieverkoop werkelijkheid wordt. Het pand in slechte staat van onderhoud of schijnbaar niet te verkopen? Juist die panden zullen wij toch opkopen. Onze aanpak in opkopen van woningen is eenvoudig. U vraagt een richtprijs aan. Die bieden we u snel en als we het eens zijn legt de notaris de overeenkomst vast. In de afgelopen ruim 10 jaar hebben we op die manier al meer dan 600 woningverkopers geholpen. Door het opkopen van woningen.

  Opkopen woning en dan zelf gaan huren?

  Wilt u uw eigen pand gaan huren? Daar bieden we bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij uitstekende oplossingen voor. Door het opkopen van uw woning heeft u niet langer het eigendom. Wij hebben na verkoop daarover de verantwoording. U kunt er gedurende een jaar nog wel blijven wonen. We sluiten namelijk direct een huurovereenkomst met u. Dit is een oplossing die vaak wordt gewaardeerd door mensen die de financiële speelruimte goed kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld door de overwaarde te gebruiken. Maar ook als overbrugging voor de nieuwe woning de nog niet is opgeleverd.

  5 situaties waarin wij door opkopen een oplossing bieden

  Bent u (dringend) op zoek naar een oplossing voor uw te verkopen woning? Dan bieden we bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij vooral soelaas in de volgende situaties:

  • U wilt uw eigen woning gaan huren
  • Uw huis heeft overwaarde die u wilt gebruiken
  • Een executieverkoop dreigt
  • U wilt zekerheid dat uw huis echt verkocht wordt
  • Uw pand staat al langere tijd te koop en vormt een grote financiële last

  Contact opnemen voor het opkopen woning

  U kunt de Nederlandse Vastgoed Maatschappij bellen op telefoonnummer 0800-0200508. Wij geven u dan graag informatie over opkopen en de mogelijkheden die u bij ons heeft om uw woning te verkopen. U kunt ook kiezen voor het aanvragen van een richtprijs via het formulier op de website. U ontvangt binnen 1 werkdag en vrijblijvend antwoord én de richtprijs. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij maakt opkopen woning praktisch, snel en efficiënt.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal