Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Opkopers huis

  Doe een beroep op de Nederlandse Vastgoed Maatschappij

  Bent u op zoek naar opkopers voor uw huis? Doe dan een beroep op de specialisten van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij zorgen voor een snelle opkoop van uw huis tegen een gegarandeerd bedrag. Geen zorgen meer over hoge hypotheeklasten, of zorgen over het al dan niet verkopen van uw huis. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij staat voor een betrouwbare, servicegerichte dienstverlening op het gebied van vastgoedinvestering. Daarbij bieden wij advies op maat, ongeacht uw situatie. Wilt u ook binnen één werkdag een richtprijs op uw huis van onze opkopers ontvangen? Vul dan het online contactformulier in of neem telefonisch contact met onze opkopers op.

  Zoekt u opkopers voor uw huis?

  Voor mensen die de hypotheeklast niet meer kunnen opbrengen, kunnen de schulden zich in de loop van de tijd flink opstapelen. En daarmee ook de zorgen. Mensen kunnen hierdoor flink in de problemen raken en wellicht dreigt er zelfs een executieverkoop. Dreigt er een dergelijke situatie voor u aan te komen? Neem dan contact op met de opkopers van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij kunnen uw huis opkopen, zodat u snel de beschikking heeft over de overwaarde van uw huis. Wilt u toch nog een tijdje in uw woning blijven? Het is dan mogelijk om uw woning voor tijdelijke of zelfs onbepaalde tijd aan ons terug te huren. U ziet het, voor elke situatie bieden wij de meest geschikte oplossing. Graag geven wij u advies over wat in uw geval de beste keuze is.

  Onderneem nu stappen!

  Zekers als u nare situaties zoals een executieverkoop wilt voorkomen, is het verstandig een beroep te doen op de opkopers van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij zorgen voor een snelle, betrouwbare opkoop van uw huis tegen een gegarandeerd bedrag. Blijf niet langer dan nodig in uw situatie zitten en kom in actie. Wij verliezen uw wensen en belangen nooit uit het oog. Bij ons bent u verzekerd van:

  • Directe verkoop zekerheid, gegarandeerd bedrag
  • Verschillende mogelijkheden, advies op maat
  • Betrouwbare investeringsmaatschappij
  • Duidelijke afspraken
  • Geen verrassingen achteraf

  Plan nu een afspraak!

  U leest het: kiest u voor onze opkopers, dan kiest u voor een betrouwbaar partner voor het opkopen van uw huis. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden. Voor een richtprijs op uw woning, kunt u het online contactformulier invullen. Liever een afspraak en bezichtiging plannen met een van de opkopers voor uw huis? Bel ons dan op telefoonnummer 0800-0200508 en neem contact op met de opkopers voor uw huis.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal