Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Tips huis verkopen

  Succesvol aan de slag met de verkoop van uw woning

  Tips om het huis te verkopen nodig? Bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij hebben we gemerkt dat soms de beste tips nog niet helpen om in de reguliere markt uw woning op een goede manier van de hand te kunnen doen. Wij kopen iedere woning. Daarbij maakt het niet uit voor een bod of de woning al langere tijd in de verkoop staat of slecht onderhouden is. Wij bieden u namelijk een realistische prijs. Deze is gebaseerd op de omstandigheden. Onze hulp door de koop van uw woning is regelmatig een laatste redmiddel om een gedwongen verkoop te voorkomen.

  Tips huis verkopen

  In de reguliere markt werkt de manier van presenteren het best. Schakel daarbij de hulp in van professionals. Styling en foto-/videopresentatie kunnen al veel doen om de aandacht op uw huis te vestigen. De vraagprijs voor uw woning is ook van essentieel belang om uw woning te kunnen verkopen. Niet te hoog en niet te laag is het devies. Lukt het allemaal niet met tips en adviezen? Dan kunt u zeker met succes een beroep doen op de hulp van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij geven u namelijk altijd een bod op uw huis. Onze richtprijs kunt u aanvragen met het formulier op de website. U kunt globaal ongeveer uitgaan van een prijs die op zo’n 60 á 70% van de vrije verkoopwaarde ligt. Dat is aanzienlijk beter dan de prijs die u bij het gedwongen verkopen nog voor uw huis zult krijgen. In vele gevallen bestaat er via ons ook een mogelijkheid om de woning na verkoop van ons te huren. Neem contact met ons op als dit voor u een alternatief zou kunnen vormen.

  Het verkopen van uw huis in 5 stappen

  Bij het verkopen van uw woning doorlopen we samen deze 5 stappen:

  • U vraagt met het formulier een richtprijs aan
  • Wij doen u binnen 1 werkdag een concreet bod
  • Zijn we het met elkaar eens? De notaris formaliseert
  • De verkoop van uw huis is geslaagd
  • U heeft direct de beschikking over de koopsom

  Contact over tips huis verkopen van de vastgoedspecialist

  De Nederlandse Vastgoed Maatschappij helpt u met de tips om uw huis succesvol uit de verkoop te laten komen. Daarbij kunt u zeker ook uw woningen aan ons verkopen. Concurrerende prijs en snelle afhandeling. Bel ons voor tips en informatie op telefoonnummer 0800-0200508. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij helpt u met de tips om uw huis te verkopen.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal