Succesvol aan de slag met de verkoop van uw woning

Tips om het huis te verkopen nodig? Bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij hebben we gemerkt dat soms de beste tips nog niet helpen om in de reguliere markt uw woning op een goede manier van de hand te kunnen doen. Wij kopen iedere woning. Daarbij maakt het niet uit voor een bod of de woning al langere tijd in de verkoop staat of slecht onderhouden is. Wij bieden u namelijk een realistische prijs. Deze is gebaseerd op de omstandigheden. Onze hulp door de koop van uw woning is regelmatig een laatste redmiddel om een gedwongen verkoop te voorkomen.

Tips huis verkopen

In de reguliere markt werkt de manier van presenteren het best. Schakel daarbij de hulp in van professionals. Styling en foto-/videopresentatie kunnen al veel doen om de aandacht op uw huis te vestigen. De vraagprijs voor uw woning is ook van essentieel belang om uw woning te kunnen verkopen. Niet te hoog en niet te laag is het devies. Lukt het allemaal niet met tips en adviezen? Dan kunt u zeker met succes een beroep doen op de hulp van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij geven u namelijk altijd een bod op uw huis. Onze richtprijs kunt u aanvragen met het formulier op de website. U kunt globaal ongeveer uitgaan van een prijs die op zo’n 60 á 70% van de vrije verkoopwaarde ligt. Dat is aanzienlijk beter dan de prijs die u bij het gedwongen verkopen nog voor uw huis zult krijgen. In vele gevallen bestaat er via ons ook een mogelijkheid om de woning na verkoop van ons te huren. Neem contact met ons op als dit voor u een alternatief zou kunnen vormen.

Het verkopen van uw huis in 5 stappen

Bij het verkopen van uw woning doorlopen we samen deze 5 stappen:

  • U vraagt met het formulier een richtprijs aan
  • Wij doen u binnen 1 werkdag een concreet bod
  • Zijn we het met elkaar eens? De notaris formaliseert
  • De verkoop van uw huis is geslaagd
  • U heeft direct de beschikking over de koopsom

Contact over tips huis verkopen van de vastgoedspecialist

De Nederlandse Vastgoed Maatschappij helpt u met de tips om uw huis succesvol uit de verkoop te laten komen. Daarbij kunt u zeker ook uw woningen aan ons verkopen. Concurrerende prijs en snelle afhandeling. Bel ons voor tips en informatie op telefoonnummer 0800-0200508. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij helpt u met de tips om uw huis te verkopen.