Toch nog een mooie prijs voor uw huis

Dreigt voor u een woningveiling? Dan kunt u maatregelen nemen om de woningveiling te voorkomen. Dat doet u door de Nederlandse Vastgoed Maatschappij in te schakelen. Wij zijn een vastgoedbedrijf met een gedegen reputatie. Wij werken met een team van vastgoedspecialisten. In de afgelopen ruim 10 jaar hebben we al bij meer dan 600 woningeigenaren het huis gekocht. In een flink aantal gevallen hebben we daarmee een gedwongen woningveiling weten te voorkomen. Dreigt bij u ook een woningveiling? Schakel ons dan nu in, zodat wij een bod op uw woning kunnen doen. We geven u altijd een richtprijs. Bent u daarmee akkoord? Dan kunnen we snel de woning van u overnemen. Eventueel kunt u de woning direct van ons terughuren. We informeren u graag over de voordelen in uw situatie.

Een woningveiling in de praktijk

Een gedwongen woningveiling is bijna altijd een vervelende gebeurtenis voor de oorspronkelijke eigenaren. U moet uw huis verlaten en bijna nooit wordt er tijdens de veiling een bod gedaan dat in de buurt komt van de werkelijke verkoopwaarde. Door de aanpak van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij kunt u voorkomen dat ook voor u een doemscenario dreigt. Onze prijzen zijn beter dan bij een veiling. Onze richtprijs bedraagt gemiddeld ongeveer 60-70% van de vrije verkoopwaarde. Door ons in te schakelen voor uw woningveiling houdt u echter wel de regie in eigen handen. U heeft zekerheid over de ontvangst van de koopsom. Wij beschikken over een triple A-status bij Graydon. Dat is de hoogste kwalificering op het gebied van betrouwbaarheid van een financiƫle instelling.

Meer redenen om ons in te schakelen dan het voorkomen van een woningveiling

U kunt een beroep op ons doen in verschillende situatie. Niet uitsluitend om een woningveiling te voorkomen, maar bijvoorbeeld ook in de volgende situaties:

  • Als u uw eigen huis wilt huren
  • Als uw woning al langere tijd in de verkoop staat
  • Als u geen extra kosten voor een makelaar wilt maken
  • Als u gebruik wilt maken van de overwaarde van uw woning
  • Als u moet wachten op de oplevering van uw nieuwe huis en zekerheid wilt

Neem contact met ons op en voorkom een woningveiling

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u bellen met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij op telefoonnummer 0800-0200508. Wij kopen uw huis. In iedere prijsklasse en ongeacht de staat van onderhoud. Realistische prijzen en altijd een bod. Met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij voorkomt u de aanstaande woningveiling.