5 argumenten om uw huis snel te verkopen via de Nederlandse Vastgoed Maatschappij


1.    Direct uw huis verkopen

Geen ontbindende voorwaarden, geen 3 dagen bedenktijd en geen vreemde clausules zoals bijvoorbeeld; “ eerst eigen huis verkopen”.  Het is uw huis en u bent aan zet.
Bieding te laag? Is er nog geen bieding uitgebracht? Geen enkel probleem. “ niet geschoten is altijd mis”. Gegarandeerd uw huis snel verkopen geeft meer zekerheid dan de maximale vraagprijs proberen te behalen. 

2.    Geen verborgen kosten
Onze biedingen zijn netto, dus alle bijkomende kosten zijn voor ons (zogenaamde kosten koper), identiek als bij een reguliere transactie via een makelaar. Geen kleine lettertjes. Geen verborgen kosten. Transparantie, daar staan wij voor. Staat uw huis nog niet te koop bij een makelaar? Mooi, want de kosten van de makelaar zijn uw eerste verdiensten.

3.    Verbazingwekkend snelle service
Direct een echt mens aan de lijn. Zonder irritante keuzemenu’s. Binnen 1 dag een antwoord op uw e-mail. Maar als het kan binnen 1 uur. Dat vinden wij normaal. Binnen 1 werkdag een indicatieve bieding op uw huis, maar als het kan binnen 1 uur. Wilt u een afspraak naar aanleiding van onze indicatie? Meestal is dit mogelijk binnen enkele dagen. Wij doen alles om te zorgen dat u uw huis snel kunt verkopen. 

4.    Geen valse beloften makelaar
Een makelaar wil graag uw huis verkopen. Hierdoor kan het zijn dat hij u een optimistische vraagprijs voorspiegelt. Voor u lasting te doorzien, immers u bent geen deskundige. Misschien bekijkt u uw eigen woning zelfs wel door een roze bril. De “optimistische” vraagprijs klinkt u zelfs als muziek in de oren. Is uw huis na een jaar nog niet verkocht? Geen probleem, althans, niet voor de makelaar. Een prijsverlaging kost de makelaar immers geen geld, u wel! De tijd van “wat de gek er voor geeft” ligt reeds ver achter ons en is een onverantwoorde verkooptactiek geworden. Wij doen wat we beloven en wij maken waar wat we bieden.

5.    100% betrouwbaar
Geen enkel bedrijf of instantie zal zeggen dat ze niet betrouwbaar zijn. Hoewel er in onze branche genoeg lieden zijn die daadwerkelijk onbetrouwbaar zijn zullen ze dat nooit van de daken schreeuwen. Wij hebben een Triple A rating van Graydon en maken gebruik van het model koopovereenkomst Vereniging Eigen Huis, NVM, VBO. Dit is exact dezelfde koopovereenkomst die gebruikt wordt wanneer u uw huis verkoopt via een erkende makelaar. Zonder verborgen kosten. Geen kleine lettertjes.

Heeft u nog geen 100% vertrouwd gevoel? Neem gerust contact op met de notaris of laat uw notaris contact opnemen met die van ons en vraag naar de ervaringen. Nog steeds geen 100% vertrouwd gevoel? Laat uw notaris de koopovereenkomst opstellen. Tevens kunt u bij ons referenties inwinnen bij onze verkopers. Nog objectiever kunnen we het niet maken. Betrouwbaarheid is voor u en voor ons essentieel.