Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Huis snel verkopen

  Als u snel van uw woning af wilt

  Dreigt er een executieverkoop? Of kunt u de lasten van uw hypotheek niet meer dragen? U zit er dan niet op te wachten om uw huis een aantal jaar in de verkoop te hebben staan. Om uw huis snel te verkopen, kiest u voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij zijn al jaren actief als vastgoedinvesteerder en hebben al vele mensen kunnen helpen met het verkopen van hun woning. Ook is het mogelijk om uw woning na verkoop via ons weer terug te huren. Ideaal als u graag wilt beschikken over het geld dat in uw woning zit, maar uw woning (nog) niet wilt verlaten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak met een van de specialisten van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij.

  Uw huis snel verkopen: wij zorgen ervoor!

  Wanneer u uw huis te koop zet, wilt u natuurlijk dat uw woning zo snel mogelijk verkocht wordt. Echter staan sommige woningen maanden, soms jaren te koop. Niet wenselijk wanneer u hoop uw huis snel te verkopen. Ook kan het zijn dat u een woning uit een erfenis hebt verkregen en snel de beschikking wilt krijgen over het geld dat in de woning zit. Wat uw reden ook is, de Nederlandse Vastgoed Maatschappij beschikt over een aantrekkelijke module,die u de mogelijkheid biedt uw woning aan ons te verkopen. Op deze manier bent u verzekerd van een snelle verkoop tegen een gegarandeerd bedrag. Ideaal! Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden.

  Verkocht? Huur uw woning weer terug

  Een andere manier om de overwaarde van uw huis snel vrij te laten komen, is het verkopen van de woning en deze vervolgens via de Nederlandse Vastgoed Maatschappij weer terug te huren. Een ideale manier om van uw huis af te komen, zonder dat u het hoeft te verlaten. U beschikt dan tevens snel over de overwaarde van uw woning.

  De voordelen van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij

  Waarom zou u voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij kiezen? Hieronder zetten we dat overzichtelijk voor u op een rij:

  • Triple A rating volgens Graydon
  • Al jaren actief op de woningmarkt
  • Inmiddels al veel klanten naar wens geholpen
  • Advies op maat
  • Binnen 1 werkdag een richtprijs voor uw woning

  Wij staan tot uw dienst!

  Wilt u weten of de Nederlandse Vastgoed Maatschappij u van dienst kan zijn? Wij bespreken graag met u wat in uw situatie een geschikte oplossing is. Bel ons op telefoonnummer 0800-0200508 als u uw huis snel wilt verkopen!

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal