Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Huis te koop gevraagd

  Huis te koop gevraagd! Laat hulp toe

  Het lijkt misschien een erg directe vraag, maar heeft u, nu uw huis te koop staat, al gevraagd om professionele hulp? Een huis verkopen is een lastige klus. Er moeten sowieso al wat geïnteresseerden in uw woning zijn. Daarnaast moeten jullie het nog maar net eens zien te worden over de prijs. En dan hebben we het alleen nog maar over een verkoop waar geen haast bij is. Wat als u uw nieuwe woning nog niet in kunt? En uw huidige woning al geruime tijd te koop staat? Dan betaalt u dubbele woonlasten. Dat kan erg hoop in de kosten gaan lopen. En wat als u uw hypotheek niet meer zo gemakkelijk maandelijks kunt aflossen? Dan naderen grote schulden. En daarmee misschien zelfs een executieverkoop! Laat uw woning in zulke gevallen kopen door de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij zijn het antwoord op de vraag die u in uw hoofd al regelmatig heeft gevraagd. Lees snel verder hoe en waarom!

  Wat heeft u voor uw huis dat te koop staat gevraagd?

  Natuurlijk wilt u uw huis tegen een leuke prijs verkopen. Maar de realiteit kan soms erg anders zijn. Er zijn bijvoorbeeld geen geïnteresseerden voor uw woning vanwege ernstig achterstallig onderhoud. Of u moet uw woning gedwongen verkopen, tegen een erg laag bedrag. Vanwege schulden bij de hypotheekverstrekker. Als uw huis al lang te koop staat of binnenkort gedwongen verkocht zal gaan worden, dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij kopen uw woning namelijk graag. Ook als het al een tijdje te koop staat. Wij bieden daarvoor bovendien een verkoopzekerheid. Wij kopen het voor een mooie prijs. En verhuren de woning vervolgens weer terug aan u. Zo kunt u blijven wonen in uw eigen, vertrouwde woning. Zonder het gedoe van een dubbele hypotheek. Of voortdurend met de angst voor een executieverkoop rondlopen. U zult zich afvragen waarom u niet eerder hulp om heeft gevraagd!

  Huis te koop? Wij zijn uw betrouwbare partner

  De Nederlandse Vastgoed Maatschappij staat al meer dan tien jaar bekend als de betrouwbare, snelle en vakkundige speler in de vastgoedmarkt. Kies daarom ook voor onze specialisten. Wij bieden u de volgende belangrijke voordelen:

  • Investeringsmaatschappij met Triple A status
  • Jarenlange ervaring
  • Richtprijs voor uw woning binnen een dag
  • Verkoopzekerheid
  • Geen bemiddelende makelaar

  Vraag ons gerust om hulp

  Kortom, om hulp vragen is in deze situatie helemaal niet vreemd. Schakel dus snel de hulp in van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij via 0800-0200508. Dus, nu uw huis te koop staat, al gevraagd om onze hulp?

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal