Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Huis snel verkopen: 5 argumenten

  5 argumenten om uw huis snel te verkopen via de Nederlandse Vastgoed Maatschappij

  Snel uw huis verkopen

  Het verkopen van je huis kan een spannende, maar soms ook stressvolle ervaring zijn. Of je nu verhuist naar een nieuwe stad, een grotere woning wilt kopen, of om andere redenen je huis wilt verkopen, de snelheid waarmee je dit kunt doen, is vaak van groot belang. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij help u uw huis snel te verkopen.

  1.    Direct uw huis verkopen

  Geen ontbindende voorwaarden, geen 3 dagen bedenktijd en geen vreemde clausules zoals bijvoorbeeld; “ eerst eigen huis verkopen”.  Het is uw huis en u bent aan zet.
  Bieding te laag? Is er nog geen bieding uitgebracht? Geen enkel probleem. “ niet geschoten is altijd mis”. Gegarandeerd uw huis snel verkopen geeft meer zekerheid dan de maximale vraagprijs proberen te behalen.

  2.    Geen verborgen kosten

  Onze biedingen zijn netto, dus alle bijkomende kosten zijn voor ons (zogenaamde kosten koper), identiek als bij een reguliere transactie via een makelaar. Geen kleine lettertjes. Geen verborgen kosten. Transparantie, daar staan wij voor. Staat uw huis nog niet te koop bij een makelaar? Mooi, want de kosten van de makelaar zijn uw eerste verdiensten.

  3.    Verbazingwekkend snelle service

  Direct een echt mens aan de lijn. Zonder irritante keuzemenu’s. Binnen 1 dag een antwoord op uw e-mail. Maar als het kan binnen 1 uur. Dat vinden wij normaal. Binnen 1 werkdag een indicatieve bieding op uw huis, maar als het kan binnen 1 uur. Wilt u een afspraak naar aanleiding van onze indicatie? Meestal is dit mogelijk binnen enkele dagen. Wij doen alles om te zorgen dat u uw huis snel kunt verkopen.

  4.    Geen valse beloften makelaar

  Een makelaar wil graag uw huis verkopen. Hierdoor kan het zijn dat hij u een optimistische vraagprijs voorspiegelt. Voor u lasting te doorzien, immers u bent geen deskundige. Misschien bekijkt u uw eigen woning zelfs wel door een roze bril. De “optimistische” vraagprijs klinkt u zelfs als muziek in de oren. Is uw huis na een jaar nog niet verkocht? Geen probleem, althans, niet voor de makelaar. Een prijsverlaging kost de makelaar immers geen geld, u wel! De tijd van “wat de gek er voor geeft” ligt reeds ver achter ons en is een onverantwoorde verkooptactiek geworden. Wij doen wat we beloven en wij maken waar wat we bieden.

  5.    100% betrouwbaar

  Geen enkel bedrijf of instantie zal zeggen dat ze niet betrouwbaar zijn. Hoewel er in onze branche genoeg lieden zijn die daadwerkelijk onbetrouwbaar zijn zullen ze dat nooit van de daken schreeuwen. Wij hebben een Triple A rating van Graydon en maken gebruik van het model koopovereenkomst Vereniging Eigen Huis, Nederlandse Vastgoed Maatschappij, VBO. Dit is exact dezelfde koopovereenkomst die gebruikt wordt wanneer u uw huis verkoopt via een erkende makelaar. Zonder verborgen kosten. Geen kleine lettertjes.

  Heeft u nog geen 100% vertrouwd gevoel? Neem gerust contact op met de notaris of laat uw notaris contact opnemen met die van ons en vraag naar de ervaringen. Nog steeds geen 100% vertrouwd gevoel? Laat uw notaris de koopovereenkomst opstellen. Tevens kunt u bij ons referenties inwinnen bij onze verkopers. Nog objectiever kunnen we het niet maken. Betrouwbaarheid is voor u en voor ons essentieel.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal