Wees er op tijd bij

Vreest u dat er een gedwongen verkoop van uw huis aan zit te komen? Neem dan vandaag nog contact op met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij kunnen ervoor zorgen dat u in uw woning blijft wonen. En dat uw huis nog tegen een mooi bedrag verkocht wordt. Dat werkt als volgt. Wij kopen uw woning. U huurt het vervolgens weer bij ons. Zo hoeft het niet gedwongen verkocht te worden. En blijft u lekker wonen waar u momenteel zit. Deze verkoop en huur verloopt transparant, snel en compleet op uw situatie afgestemd. Wenst u ook maatwerk? Wilt u ook in uw huidige woning blijven wonen? Kies dan voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Lees verder, vul ons contactformulier in of bel direct 0800-0200508.

Als een gedwongen verkoop van uw huis nadert…

Een gedwongen verkoop is nooit leuk. Het gebeurt meestal als de woningeigenaar schulden heeft bij de hypotheekverstrekker. Laatstgenoemde kan dan het huis verkopen tegen een veel lager bedrag dan de woningwaarde. U houd daar vrijwel niets aan over. We spreken in zo’n geval van een executieverkoop. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij heeft daar een oplossing voor. Verkoop uw woning aan ons. U hoeft uw woning dan niet uit. Wij verhuren uw woning vervolgens namelijk gewoon weer aan u. Zo blijft u de bewoner van uw oude vertrouwde woning. En komt u niet in nare, gedwongen situaties terecht. Geef uw gegevens aan ons door via ons online contactformulier. Dan bieden wij u binnen één werkdag een richtprijs. Deze is uiteraard bespreekbaar. Wij plannen hiervoor graag een bezichtiging. Lees snel verder hoe u een gedwongen verkoop vervolgens kunt voorkomen!

In enkele stappen gered

Nadat u een richtprijs voor uw woning van onze specialisten heeft ontvangen, volgen er nog een paar stappen. Deze zijn eenvoudig en transparant. Na onze bezichtiging luiden de stappen als volgt:

  1. Binnen enkele dagen brengen wij een bod uit
  2. U gaat hiermee akkoord en bent verzekerd van een verkoop
  3. Dan stellen we een concept-koopovereenkomst op
  4. De benodigde handtekeningen van de partijen worden verzameld
  5. De notaris zorgt voor de afwikkeling en overdracht

Contact met onze specialisten

Wenst u eerst nog wat meer informatie over onze aanpak? Bel dan naar de Nederlandse Vastgoed Maatschappij via 0800-0200508. Als u direct ons online contactformulier invult, bieden wij u na 1 werkdag direct een richtprijs. Dat is de mooie eerste stap in een partnerschap met ons. Op die manier voorkomt u een nare gedwongen verkoop van uw huis!