Voorkom het gedwongen verkopen van uw woning

Overweegt u de verkoop van uw huis? Wilt u dat uw huis snel en tegen een faire prijs uit de verkoop komt? Dan kunt u terecht bij de ervaren specialisten in vastgoed van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij bieden oplossingen voor uw huis op de momenten dat er schijnbaar geen andere uitweg meer is. Staat het water u aan de lippen en dreigt een gedwongen verkoop? Wilt u dat uw huis voor een betere prijs wordt verkocht dan bij een executieverkoop? Houdt dan de regie van de verkoop bij uzelf. Dat doet u door bij ons een richtprijs aan te vragen. Die krijgt u al binnen 1 dag. Worden we het eens over het bod? Dan is de weg vrij om binnen hele korte tijd uw huis aan ons te verkopen. We regelen dit vlot via een notaris. Dat is het enige formele gedeelte dat noodzakelijk is om tot een succesvolle verkoop te kunnen komen. De overige zaken houden we transparant en via korte lijnen.

Over de Nederlandse Vastgoed Maatschappij

De Nederlandse Vastgoed Maatschappij bestaat uit een team van ruim ervaren vastgoedprofessionals. Wij zijn na ruim 10 jaar inmiddels een gerenommeerd bedrijf met een triple A-status bij Graydon. Dat geeft u de zekerheid dat u te maken heeft met een financieel gezond vastgoedbedrijf. Wij zorgen voor oplossingen waar andere partijen u niet meer willen of kunnen helpen. Wilt u ook de regie in eigen hand houden? Laat het ons dan weten. Wij zullen u een fair aanbod doen. Al meer dan 600 klanten gingen u in de afgelopen jaren voor.

Andere redenen om de verkoop huis te willen

Naast het feit dat mensen voor ons kiezen om een gedwongen verkoop te voorkomen is er nog een aantal andere redenen om het huis aan ons te verkopen. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Een huis dat veel te lang in de verkoop blijft staan
  • Het benutten van de overwaarde
  • Geen eigen woning meer te willen, maar te huren
  • De afhandeling van een erfenis
  • In afwachting van oplevering nieuwe woning alvast verkopen

Met dat laatste punt kiezen onze klanten voor zekerheid. De zekerheid dat er na oplevering van de nieuwe woning geen dubbele lasten zullen ontstaan.

Contact opnemen over verkoop huis

Nederlandse Vastgoed Maatschappij kunt u bellen op het telefoonnummer 0800-0200508. Wij geven u graag vrijblijvende informatie over de mogelijkheden. Kies voor zekerheid of een ├ęchte oplossing en reken op de Nederlandse Vastgoed Maatschappij bij de verkoop van uw huis.