Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Verkoop huis

  Voorkom het gedwongen verkopen van uw woning

  Overweegt u de verkoop van uw huis? Wilt u dat uw huis snel en tegen een faire prijs uit de verkoop komt? Dan kunt u terecht bij de ervaren specialisten in vastgoed van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij bieden oplossingen voor uw huis op de momenten dat er schijnbaar geen andere uitweg meer is. Staat het water u aan de lippen en dreigt een gedwongen verkoop? Wilt u dat uw huis voor een betere prijs wordt verkocht dan bij een executieverkoop? Houdt dan de regie van de verkoop bij uzelf. Dat doet u door bij ons een richtprijs aan te vragen. Die krijgt u al binnen 1 dag. Worden we het eens over het bod? Dan is de weg vrij om binnen hele korte tijd uw huis aan ons te verkopen. We regelen dit vlot via een notaris. Dat is het enige formele gedeelte dat noodzakelijk is om tot een succesvolle verkoop te kunnen komen. De overige zaken houden we transparant en via korte lijnen.

  Over de Nederlandse Vastgoed Maatschappij

  De Nederlandse Vastgoed Maatschappij bestaat uit een team van ruim ervaren vastgoedprofessionals. Wij zijn na ruim 10 jaar inmiddels een gerenommeerd bedrijf met een triple A-status bij Graydon. Dat geeft u de zekerheid dat u te maken heeft met een financieel gezond vastgoedbedrijf. Wij zorgen voor oplossingen waar andere partijen u niet meer willen of kunnen helpen. Wilt u ook de regie in eigen hand houden? Laat het ons dan weten. Wij zullen u een fair aanbod doen. Al meer dan 600 klanten gingen u in de afgelopen jaren voor.

  Andere redenen om de verkoop huis te willen

  Naast het feit dat mensen voor ons kiezen om een gedwongen verkoop te voorkomen is er nog een aantal andere redenen om het huis aan ons te verkopen. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Een huis dat veel te lang in de verkoop blijft staan
  • Het benutten van de overwaarde
  • Geen eigen woning meer te willen, maar te huren
  • De afhandeling van een erfenis
  • In afwachting van oplevering nieuwe woning alvast verkopen

  Met dat laatste punt kiezen onze klanten voor zekerheid. De zekerheid dat er na oplevering van de nieuwe woning geen dubbele lasten zullen ontstaan.

  Contact opnemen over verkoop huis

  Nederlandse Vastgoed Maatschappij kunt u bellen op het telefoonnummer 0800-0200508. Wij geven u graag vrijblijvende informatie over de mogelijkheden. Kies voor zekerheid of een échte oplossing en reken op de Nederlandse Vastgoed Maatschappij bij de verkoop van uw huis.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal