Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Hoe verkoop ik mijn huis?

  Kies voor verkoopzekerheid

  Hoe verkoop ik mijn huis? U bent niet de eerste die zich dit afvraagt. De huizenmarkt heeft de afgelopen jaren behoorlijk geschommeld. Dan was het weer hét moment om uw huis in de verkoop te zetten. En een paar maanden later zat iedereen met een dubbele hypotheek. Huizen werden toen gewoonweg niet verkocht. Kortom, een woning verkopen is een heuse klus. Kies daarom voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij bieden verkoopzekerheid. Daarnaast heeft u bij ons ook geen bemoeienis van een makelaar. Hoe gaat dit in z’n werk? Lees daarvoor verder. Of stel uw vragen direct via 0800-0200508.

  Hoe verkoop ik mijn huis?

  De verkoop van een huis kan erg lang duren. Ten eerste moeten er voldoende geïnteresseerden voor uw woning zijn. Hier hapert het al vaak. Maar zelfs als er al voldoende geïnteresseerden zijn komt het tweede moeilijke punt. Namelijk, kunt het eens worden over de prijs? Wat te doen als u al een hele lange tijd uw huis in de verkoop heeft staan? En uw dubbele woonlasten toch echt te hoog gaan worden? Of wilt u spoedig van uw woning af? Omdat het anders terecht kan komen in een nadelige executieverkoop? Dan zijn wij uw ideale partner. Hoe kunnen wij uw lasten verlagen? En u helpen uw woning te verkopen? Via enkele simpele stappen. In het kort werken wij als volgt. U verkoopt uw woning aan ons. Tegen een erg mooie prijs. Vervolgens huren wij uw woning aan u terug. Zo kunt er in blijven wonen. En hiermee verlaagt u uw kosten indirect. Zeker als u al te maken heeft met dubbele woonlasten. Kortom, verkoop uw huis aan ons!

  Nog even de stappen in detail

  Om onze aanpak u nog iets duidelijker te maken sommen wij graag voor u de belangrijkste stappen op:

  1. Vul uw gegevens in via ons contactformulier
  2. U ontvangt een richtprijs van ons
  3. Nodig ons uit voor een bezichtiging
  4. U krijgt een bod van ons
  5. Ga hiermee akkoord als u tevreden bent
  6. U ontvangt een concept-koopovereenkomst
  7. Plaats uw handtekening op de koopovereenkomst
  8. U woont dan als huurder in uw woning

  Contactmogelijkheden

  Wilt u meer weten voordat u uw gegevens achterlaat? Neem dan contact met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij op via 0800-0200508. U weet nu het antwoord op de vraag ‘Hoe verkoop ik mijn huis?’, namelijk: via de Nederlandse Vastgoed Maatschappij!

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal