Een snelle opkoop van uw woning?

Wanneer uw huis te koop staat, wilt u natuurlijk dat de woning zo snel mogelijk verkocht wordt. Echter kan dit lang duren. Wilt u snel van uw woning af? Neem dan contact op met de huis opkopers van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. De reden van uw verkoop is voor ons niet van direct belang. Onze opkopers zorgen voor een snelle opkoop van uw woning, tegen een gegarandeerd bedrag. Heeft u hier wel oren naar? Wij plannen graag een afspraak met u in om u meer te vertellen over onze succesvolle werkwijze.

Wanneer u door de bomen het bos niet meer ziet..

Door de bomen het bos niet meer zien, schulden die zich opstapelen, een dreigende executieverkoop.. voor mensen waarvan de hypotheeklast te zwaar is geworden kan een te lang durende verkoop van het huis een blok aan het been worden. Maar ook een huis dat verkregen is door een erfenis, kan reden zijn om tot verkoop over te gaan. Wilt u directe verkoop zekerheid tegen een gegarandeerd bedrag? Neem dan contact op met de huis opkopers van De Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Als gerenommeerde investeringsmaatschappij hebben wij vele mensen al succesvol van hun woning af weten te helpen. Onze opkopers zijn ervaren specialisten die u professioneel kunnen adviseren.

Meer over de Nederlandse Vastgoed Maatschappij

Bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij bent u verzekerd van een betrouwbaar partner. Ons team van opkopers bestaat uit ervaren experts die u van gedegen en professioneel advies kunnen voorzien, als u een snelle verkoop van uw huis wenst. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij heeft een Triple A Rating van Graydon mogen ontvangen. Wij behoren daarmee tot de 4% meest financieel gezonde bedrijven in de branche. Bij ons dus geen onzuivere praktijken, maar duidelijke taal, heldere procedures. U kunt wanneer u meer informatie wenst, altijd contact opnemen met een van onze opkopers om een afspraak in te plannen.

Contact met onze huis opkopers?

Graag komen wij als opkopers van uw huis met u in contact om u meer te vertellen over waar de Nederlandse Vastgoed Maatschappij voor staat en op welke manier wij u van dienst kunnen zijn. Voor een richtprijs op uw woning vult u het online contactformulier in. Wilt u een bezichtiging of afspraak inplannen? Bel onze huis opkopers dan op telefoonnummer: 0800-0200508.