Wat kan een tussenpersoon voor u betekenen?

Overweegt u uw huis te verkopen aan een makelaar? Wacht dan nog heel even met het benaderen van zo’n tussenpersoon. Wij leggen u graag uit waarom. Wat u namelijk ook kunt doen is uw huis verkopen aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Ten eerste krijgt u er dan een leuk bedrag voor. Zonder kosten te hoeven maken aan een makelaar. Ten tweede hoeft u uw huis niet af te staan. U kunt het namelijk van ons terughuren. Bij ons werken geen makelaars. Enkel betrouwbare vakmensen die jaren ervaring in de vastgoedmarkt hebben. Geïnteresseerd? Laat uw gegevens achter of bel direct 0800-0200508.

Waarom is uw huis verkopen aan een makelaar niet verstandig?

Graag leggen wij u uit waarom het inschakelen van een tussenpersoon van een makelaarsbedrijf niet altijd ideaal is. Een van de grootste redenen is dat het enorm in de kosten kan lopen. Ten eerste moet er snel 1 tot 2 % aan makelaarscourtage betaald worden. Woont u in een huis van € 200.000,-? Dan kost dat huis verkopen u dus al snel zo’n € 2.000,- tot € 4.000,-. Die centjes gaan direct in de zak van de bemiddelaar. En dan heeft er nog niet eens één geïnteresseerde uw woning bekeken. Een tweede nadeel is dat er vaak nog veel meer kosten bijkomen. Denk bijvoorbeeld aan de advertenties waarin uw woning te koop staat aangeboden. Een derde – en misschien nog wel het ongemakkelijkste punt – is dat een bemiddelaar altijd eigen belangen heeft. Deze kan hij boven uw belangen plaatsen. Als gevolg daarvan kan het zeer lang duren voordat uw woning verkocht wordt. Of u houdt er zelf vrijwel niets aan over. Kies daarom voor verkopen aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Geen makelaars. Geen tussenpersonen. Geen verrassingen achteraf. U huurt uw woning vervolgens gewoon terug bij ons. Ideaal dus!

Welke nadelen zitten aan een makelaar?

U begrijpt, een tussenpersoon inschakelen om uw woning door te laten verkopen is niet altijd handig. Het kost u veel meer. En u weet nooit zeker of er het beste voor u uit wordt gehaald. Kies voor vele voordelen. Kies voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij! Wij werken:

  • Met veel ervaring
  • Zeer betrouwbaar
  • 100% transparant
  • Volgens maatwerk
  • Met verkoopzekerheid

Kies voor voordelen

Kortom, vul direct uw gegevens in op ons online contactformulier. Of bel onze specialist via telefoonnummer 0800-0200508. Besluit niet uw huis te verkopen aan een makelaar, maar kies voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij!