Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Huis verkopen aan makelaar

  Wat kan een tussenpersoon voor u betekenen?

  Overweegt u uw huis te verkopen aan een makelaar? Wacht dan nog heel even met het benaderen van zo’n tussenpersoon. Wij leggen u graag uit waarom. Wat u namelijk ook kunt doen is uw huis verkopen aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Ten eerste krijgt u er dan een leuk bedrag voor. Zonder kosten te hoeven maken aan een makelaar. Ten tweede hoeft u uw huis niet af te staan. U kunt het namelijk van ons terughuren. Bij ons werken geen makelaars. Enkel betrouwbare vakmensen die jaren ervaring hebben met vastgoed opkopen in de vastgoedmarkt. Geïnteresseerd? Laat uw gegevens achter of bel direct 0800-0200508.

  Waarom is uw huis verkopen aan een makelaar niet verstandig?

  Graag leggen wij u uit waarom het inschakelen van een tussenpersoon van een makelaarsbedrijf niet altijd ideaal is. Een van de grootste redenen is dat het enorm in de kosten kan lopen. Ten eerste moet er snel 1 tot 2 % aan makelaarscourtage betaald worden. Woont u in een huis van € 200.000,-? Dan kost dat huis verkopen u dus al snel zo’n € 2.000,- tot € 4.000,-. Die centjes gaan direct in de zak van de bemiddelaar. En dan heeft er nog niet eens één geïnteresseerde uw woning bekeken. Een tweede nadeel is dat er vaak nog veel meer kosten bijkomen. Denk bijvoorbeeld aan de advertenties waarin uw woning te koop staat aangeboden. Een derde – en misschien nog wel het ongemakkelijkste punt – is dat een bemiddelaar altijd eigen belangen heeft. Deze kan hij boven uw belangen plaatsen. Als gevolg daarvan kan het zeer lang duren voordat uw woning verkocht wordt. Of u houdt er zelf vrijwel niets aan over. Kies daarom voor verkopen aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Geen makelaars. Geen tussenpersonen. Geen verrassingen achteraf. U huurt uw woning vervolgens gewoon terug bij ons. Ideaal dus!

  Welke nadelen zitten aan een makelaar?

  U begrijpt, een tussenpersoon inschakelen om uw woning door te laten verkopen is niet altijd handig. Het kost u veel meer. En u weet nooit zeker of er het beste voor u uit wordt gehaald. Kies voor vele voordelen. Kies voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij! Wij werken:

  • Met veel ervaring
  • Zeer betrouwbaar
  • 100% transparant
  • Volgens maatwerk
  • Met verkoopzekerheid

  Kies voor voordelen

  Kortom, vul direct uw gegevens in op ons online contactformulier. Of bel onze specialist via telefoonnummer 0800-0200508. Besluit niet uw huis te verkopen aan een makelaar, maar kies voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij!

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal