Een woning te koop zetten.. Hoe moet dat eigenlijk?

Nu u uw huis wilt/moet verkopen, zijn tips uiteraard van harte welkom. Het verkopen van een huis doet u immers niet dagelijks. De Nederlandse Vastgoed Maatschappij geeft u graag een belangrijke tip mee. Bekijk eens de mogelijkheden om in uw eigen woning te blijven wonen, als huurder! Immers, in uw huidige woning liggen diverse herinneringen. Routines. En niet te vergeten emoties. De kans is daarom erg groot dat u het liefst in uw eigen woning blijft zitten. Kies er nu voor uw huis te verkopen en vervolgens te huren. Geniet van die eventuele overwaarde en blijf lekker ‘thuis’ wonen! Lees verder voor nog meer tips of bel direct 0800-0200508.

Bij een huis verkopen kunnen tips het verschil maken

Veel mensen gaan er vanuit dat een huis verkopen altijd via een dure makelaar moet gebeuren. Gelukkig is dit echt niet nodig. Kies voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij kopen uw huis. U heeft bij ons als koper directe verkoopzekerheid! Zonder makelaar. En zonder gedoe. Hoe gaat dit in zijn werk? Geef uw gegevens eerst aan ons door via ons online contactformulier. Dan ontvangt u binnen 1 werkdag een richtprijs voor uw woning. Maak vervolgens een afspraak met onze specialisten. Wij komen graag op bezichtiging. Vanuit dat bezoek stellen wij een bod op. Als u hiermee akkoord gaat wordt een koopcontract opgesteld. De notaris zorgt er tenslotte voor dat deze volledig wordt getekend en afgewikkeld. En voila, de overdracht is gereed! U woont dan nog steeds in uw vertrouwde huis, maar bent niet meer gebonden aan een hypotheek. Er zijn weinig tips die u zo makkelijk uw woning helpen verkopen!

Onze achtergrond

Omdat het verkopen en huren van een woning een erg belangrijke zaak is, wilt u natuurlijk alleen maar zaken doen met betrouwbare partners. Wat dat betreft bent u bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij aan het juiste adres. Wij vertellen u graag wat wij al hebben mogen behalen in onze kleine 15 jaar ervaring. Onze achtergrond toont namelijk de volgende mooie momenten:

  • Triple A-status bij Graydon behaald
  • Al meer dan 600 woningeigenaren kunnen helpen
  • Kunnen blijven werken zonder bemoeienis van een makelaar

Behoud uw woning als huurder

Wilt u ook in uw huidige woning kunnen blijven wonen? Als huurder? Kies dan voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. U bereikt ons op telefoonnummer 0800-0200508. Als u uw huis wilt verkopen geven wij tips die het verschil kunnen maken!