Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Huis verkopen met verlies

  Voorkom nare situaties

  U wilt uw huis verkopen met beperkt verlies? Dan is de Nederlandse Vastgoed Maatschappij voor u een geschikte keuze. Zeker als er een gedwongen verkoop dreigt is het fijn om zo min mogelijk verlies te lijden. Laat het niet zo ver komen en neem direct contact op zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u uw huis kunt verkopen met beperkt verlies. Wilt u uw huis wel verkopen maar niet verlaten? Het is dan ook mogelijk dat wij uw woning opkopen, en u uw huis weer terug kan huren. Snel, transparant en zonder zorgen. Dat is toch ook wat u wilt? Neem vandaag nog contact op met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Dat scheelt u een hoop zorgen.

  De verkoop van uw huis

  Wanneer mensen de lasten van een hypotheek niet meer kunnen opbrengen, kunnen de schulden zich flink opstapelen. Dit is ook hetgeen dat in de crisis op de woningmarkt veelvuldig is gebeurd. Mensen raken in de problemen en een gedwongen verkoop nadert. Met de kans op een flink verlies. Wilt u een dergelijke executieverkoop voorkomen? Dan heeft de Nederlandse Vastgoed Maatschappij de oplossing. Wij kopen uw woning. Vervolgens huurt u de woning weer terug bij ons. Daardoor kunt u blijven wonen in uw huis maar heeft u niet de druk van het opstapelen van uw schuld. Wilt u uw woning verkopen en toch verhuizen? Ook dat is mogelijk. Wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing en voorzien u graag van advies.

  De juiste keuze

  Voorkom nare situaties en kies voor het verkopen van uw huis via de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Geef uw gegevens door via ons online contactformulier en wij geven u binnen 1 werkdag een richtprijs voor uw woning. Deze is bespreekbaar, waar we graag een bezichtiging voor willen inplannen. Hieronder geven wij graag een overzicht van waarom u een juiste keuze maakt voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij:

  • Wij geven binnen een werkdag een richtprijs
  • Specialisten met jarenlange ervaring
  • Triple A rating volgens Graydon
  • Optimale, persoonlijke begeleiding van uw verkooptraject
  • Heldere taal en afspraak = afspraak

  Meer informatie over het verkopen van uw huis met beperkt verlies?

  Heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Kies er dan voor om uw huis te verkopen met minimaal verlies via de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Neem contact op door te bellen op telefoonnummer 0800-0200508 of vul het formulier op deze website in. Wij zorgen ervoor dat u uw huis kunt verkopen met beperkt verlies!

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal