Voorkom nare situaties

U wilt uw huis verkopen met beperkt verlies? Dan is de Nederlandse Vastgoed Maatschappij voor u een geschikte keuze. Zeker als er een gedwongen verkoop dreigt is het fijn om zo min mogelijk verlies te lijden. Laat het niet zo ver komen en neem direct contact op zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u uw huis kunt verkopen met beperkt verlies. Wilt u uw huis wel verkopen maar niet verlaten? Het is dan ook mogelijk dat wij uw woning opkopen, en u deze weer terug kunt huren. Snel, transparant en zonder zorgen. Dat is toch ook wat u wilt? Neem vandaag nog contact op met de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Dat scheelt u een hoop zorgen.

De verkoop van uw huis

Wanneer mensen de lasten van een hypotheek niet meer kunnen opbrengen, kunnen de schulden zich flink opstapelen. Dit is ook hetgeen dat in de crisis op de woningmarkt veelvuldig is gebeurd. Mensen raken in de problemen en een gedwongen verkoop nadert. Met de kans op een flink verlies. Wilt u een dergelijke executieverkoop voorkomen? Dan heeft de Nederlandse Vastgoed Maatschappij de oplossing. Wij kopen uw woning. Vervolgens huurt u de woning weer terug bij ons. Daardoor kunt u blijven wonen in uw huis maar heeft u niet de druk van het opstapelen van uw schuld. Wilt u uw woning verkopen en toch verhuizen? Ook dat is mogelijk. Wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing en voorzien u graag van advies.

De juiste keuze

Voorkom nare situaties en kies voor het verkopen van uw huis via de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Geef uw gegevens door via ons online contactformulier en wij geven u binnen 1 werkdag een richtprijs voor uw woning. Deze is bespreekbaar, waar we graag een bezichtiging voor willen inplannen. Hieronder geven wij graag een overzicht van waarom u een juiste keuze maakt voor de Nederlandse Vastgoed Maatschappij:

  • Wij geven binnen een werkdag een richtprijs
  • Specialisten met jarenlange ervaring
  • Triple A rating volgens Graydon
  • Optimale, persoonlijke begeleiding van uw verkooptraject
  • Heldere taal en afspraak = afspraak

Meer informatie nodig?

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Kiest u ervoor uw huis te verkopen via ons? Neem dan contact op door te bellen op telefoonnummer 0800-0200508. Wij zorgen ervoor dat u uw huis kunt verkopen met beperkt verlies!