Een betrouwbaar partner voor de opkoop van uw huis

Voor iedereen die op een snelle manier van zijn of haar huis af wilt, biedt de Nederlandse Vastgoed Maatschappij dé oplossing. Onze vastgoedspecialisten kunnen huizen opkopen tegen een gegarandeerd bedrag. Huizen die normaal maanden of jaren te koop staan, zijn nu met de directe verkoopzekerheid snel verkocht. Heeft u interesse in onze aantrekkelijke modules? En bent u op zoek naar een betrouwbaar partner? Dan is de Nederlandse Vastgoed Maatschappij uw partij voor het opkopen van huizen.

Huizen opkopen tegen een gegarandeerd bedrag

U kent de verhalen waarschijnlijk ook wel: door de crisis op de woningmarkt duurde het voor veel mensen vaak erg lang om hun huizen te kunnen verkopen. Hoge hypotheeklasten zorgden ervoor dat de schulden zich opstapelden. En daarmee de zorgen. Voorkom dit soort situaties! En kies voor de zekerheid van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Wij staan voor het opkopen van huizen tegen een gegarandeerd bedrag. Snel, betrouwbaar en zonder tussenkomst van dure makelaars. Na het opkopen toch nog een tijdje in uw huis blijven wonen? U kunt er dan zelfs voor kiezen om uw woning tijdelijk of voor onbepaalde tijd terug te huren. Onze specialisten zoeken samen met u de meest voordelige oplossing wanneer wij huizen opkopen.

Welke stappen doorloopt u?

De Nederlandse Vastgoed Maatschappij staat voor een betrouwbare, transparante manier van werken bij het opkopen van huizen. Onze gerenommeerde maatschappij heeft immers ook niet voor niets de Triple A rating volgens Graydon ontvangen. Hiermee behoren wij tot de meest financieel gezonde investeringsmaatschappijen van Nederland. Interesse? Doorloop dan de volgende stappen:

  • Vul het online contactformulier in voor een bod op uw woning
  • U ontvangt van ons binnen 1 werkdag een antwoord
  • Gaat u akkoord met het bod? Dan wordt een concept-koopovereenkomst opgesteld
  • Een notaris handelt alle overige zaken af
  • U kunt ook een bezichtiging inplannen

U ziet het: u doorloopt een aantal duidelijke stappen. Waarbij onze specialisten u het gehele verkooptraject begeleiden en u altijd blijven informeren. Bij ons weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor nare verrassingen te staan.

Overtuigd? Maak een afspraak.

Hopelijk hebben wij u weten te overtuigen van onze transparante, betrouwbare manier van werken bij het opkopen van woningen. Wilt u een afspraak inplannen om meer informatie te verkrijgen over onze werkwijze? Bel dan nu op telefoonnummer: 0800-0200508. Huizen opkopen doen wij geheel volgens uw wensen!