Niet voor alle woningen trekt de huizenmarkt aan

Bent u bezig met de huizenverkoop? Bijvoorbeeld, omdat u zelf een woning heeft die lastig te verkopen is? Bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij bieden we u een alternatief voor huizenverkoop. Wij kopen namelijk uw huis. Zonder omslachtige procedures of tussenkomst van een makelaar. Op onze website kunt u eenvoudig uw gegevens en die van uw woning achterlaten. Binnen een werkdag ontvangt u dan van ons een richtprijs. Gaat u akkoord met de prijs voor deze manier van huizenverkoop? Dan kunnen we zonder omwegen het huis van u kopen. Zeker als u een gedwongen huizenverkoop in het vooruitzicht heeft, zijn wij dan een uitstekend alternatief. Er bestaat een mogelijkheid om de huizenverkoop te verbinden met een huurovereenkomst. In dat geval kopen wij uw huis, waarna u er zelf weer in gaat wonen. Dat is erg prettig als u op zoek bent naar een andere woning of wacht op de oplevering van uw woning. U bent alvast uw oude woning met deze manier van huizenverkoop kwijt en huurt een tijdlang zorgeloos uw eigen woning.

Betrouwbare partij voor huizenverkoop

Uw huis verkopen aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij verloopt niet alleen soepel en praktisch. U doet ook zaken met een vastgoedbedrijf dat kan bogen op meer dan 10 jaar ervaring. Daar hoort het mooi predicaat van Graydon bij. Hier hebben wij namelijk een Triple A-rating. Dit geeft u de garantie dat u te maken heeft met een financieel zeer gezond bedrijf. U kunt er daarom ook zeker van zijn dat u de verkoopprijs voor uw huis ook daadwerkelijk overgemaakt krijgt. In onze aanpak hanteren we korte lijnen en lage kosten. Als formaliteit tussen u en ons hebben we alleen een notaris nodig. De kosten hiervan nemen wij overigens als kosten koper voor onze rekening. Klinkt dit goed voor u? Neem dan snel contact met ons op of vul direct het richtprijs formulier op de website in.

5 Reden voor klanten om voor deze vorm van huizenverkoop te kiezen

We komen bij onze klanten een aantal belangrijke redenen tegen die hen doet besluiten om de huizenverkoop via Nederlandse Vastgoed Maatschappij te laten verlopen:

  • Executieverkoop aanstaande
  • Woning staat al lang te koop
  • Eigenaar heeft voorkeur voor huren
  • In afwachting van oplevering nieuwe woning
  • Gebruikmaken van overwaarde woning

Neem contact met ons op over de huizenverkoop

Nederlandse Vastgoed Maatschappij kunt u bellen voor informatie op telefoonnummer 0800-0200508. Kies nu ook voor een goede oplossing bij uw huizenverkoop.