Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Ik wil mijn huis verkopen

  Iedere woning kan verkocht worden

  Ik wil mijn huis verkopen. Deze tekst wordt regelmatig uitgesproken door huiseigenaren. Het verkopen van een huis is lang niet altijd even gemakkelijk. Een lastig te verkopen huis kan u veel zorgen geven. Bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij bieden we u een goede uitkomst. Wij kopen namelijk uw huis. Dit doen wij volgens een praktische methode. Eenvoudig en snel uw koophuis verkopen? Wij bieden u altijd een richtprijs. Ongeacht de staat waarin uw woning verkeert. Uw woning lijkt onverkoopbaar? Het pand waar u vanaf wilt staat al een aantal jaren te koop? Laat dan uw gegevens van de woning achter via het formulier op de website. Wij geven u met een e-mail een richtprijs. Bent u akkoord? Dan kan de verkoop van uw woning aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij snel worden geregeld. U krijgt het bedrag van de verkoop van uw woning belastingvrij gestort.

  Een betrouwbare oplossing voor “Ik wil mijn huis verkopen”

  De Nederlandse Vastgoed Maatschappij werkt vanuit een Triple A-status bij Graydon. Dat geeft u de zekerheid dat u te maken heeft met een financieel maximaal gezond bedrijf. Wij voorzien in de aankoop van woningen in situaties waar de reguliere verkoop niet werkt of niet gewenst is. Dat kan bijvoorbeeld zijn, omdat u een andere woning heeft gekocht. Als u nog moet wachten op de oplevering heeft u een overbruggingsperiode. Het kan dan een uitkomst zijn door uw huis aan ons te verkopen. Nadat u uw woning heeft verkocht kunt u deze van ons huren. Zo heeft u de zekerheid dat uw huidige woning u niet voor zware kosten laat komen te staan. Zo zijn er nog verschillende andere situaties waarin de verkoop van uw woning aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij voor de beste oplossing zorgt. Daar vertellen we u graag meer over als u ons belt. U vindt ons telefoonnummer onderstaand.

  5 Stappen om te doorlopen bij het verkopen van uw huis

  • Vul het formulier op de website in
  • U ontvangt binnen 1 werkdag een richtprijs
  • Bij akkoord kopen wij uw woning
  • De notaris maakt alles in orde
  • U ontvangt uw geld

  De gehele procedure doorlopen wij op de meest praktische manier. De kosten koper nemen wij volledig voor onze rekening. De aankoopprijs is dus ook daadwerkelijk de prijs die u voor uw koophuis ontvangt.

  ”Ik wil mijn huis verkopen” Contactgegevens voor de oplossing

  Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Telefoonnummer 0800-0200508.Wij bieden u het antwoord op de vraag: “Ik wil mijn huis verkopen”.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal