Beter rendement dan bij een veiling

Wilt u voorkomen dat men uw woning gaat veilen? Dan kunt u terecht bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Het veilen van uw koopwoning kan tot dramatische situaties leiden. Bijna altijd zal het veilen van het huis een lage opbrengst hebben. Vaak niet voldoende om uw kosten te dekken. Zoekt u naar alternatieven? Dan is de Nederlandse Vastgoed Maatschappij een uitstekende keuze. Wij kopen namelijk uw woning. Ongeacht de staat waarin het pand verkeert. U krijgt bij ons altijd een bod. Daarvoor vult u het formulier op de website in. U heeft binnen een dag onze richtprijs binnen via een e-mail. Voor concrete informatie over uw specifieke situatie kunt u ons ook bellen. Ons telefoonnummer is 0800-0200508. Wilt u dat uw woning wordt behoed voor veilen? Onderneem dan nu actie en schakel de Nederlandse Vastgoed Maatschappij in. Veel ervaring en een solide en betrouwbare reputatie.

Woning veilen in de praktijk

In de praktijk is een executieverkoop van een huis aan de orde van de dag. Meestal is er sprake van situaties waarbij de financiële oplossingen niet zijn gevonden. Het veilen van de woning blijft dan nog de enige optie. Althans…zo lijkt het. In bijna alle gevallen zal een executieveiling qua opbrengst lager uitvallen dan verkoop van het huis aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Weliswaar krijgt u bij ons ook niet het bedrag dat het huis bij een reguliere verkoop zou hebben opgebracht, maar ons bod is wel een stuk beter dan bij een gedwongen verkoop. Bovendien houdt u zelf de touwtjes in handen.

Overige situaties waarin we uw woning kopen

Niet alleen ter voorkomen van het veilen van uw huis maakt u gebruik van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. In onze dagelijkse praktijk zien we ook vaak de volgende redenen om ons in te schakelen:

  • Afhandeling testament
  • Onverkoopbaar lijkend pand
  • Benutten overwaarde
  • Zekerheid over verkoop
  • Tijdelijke oplossing in afwachting andere woning

Voorkom woning veilen. Neem contact met ons op

U kunt direct aan de slag met de verkoop van uw huis. Daartoe vult u het formulier op de website van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij in. Binnen een werkdag heeft u al een antwoord met een concreet aanbod. U kunt ons ook bellen over de mogelijkheden op telefoonnummer 0800-0200508. Met onze hulp kunt u voorkomen dat men uw woning gaat veilen.