Snel je huis verkopen

  Ontvang binnen 1 dag een bod
  Woning veilen

  Beter rendement dan bij een veiling

  Wilt u voorkomen dat men uw woning gaat veilen? Dan kunt u terecht bij de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Een woningveiling kan tot dramatische situaties leiden. Bijna altijd zal het veilen van het huis een lage opbrengst hebben. Vaak niet voldoende om uw kosten te dekken. Zoekt u naar alternatieven? Dan is de Nederlandse Vastgoed Maatschappij een uitstekende keuze. Wij kopen namelijk uw woning. Ongeacht de staat waarin het pand verkeert. U krijgt bij ons altijd een bod. Daarvoor vult u het formulier op de website in. U heeft binnen een dag onze richtprijs binnen via een e-mail. Voor concrete informatie over uw specifieke situatie kunt u ons ook bellen. Ons telefoonnummer is 0800-0200508. Wilt u dat uw woning wordt behoed voor veilen? Onderneem dan nu actie en schakel de Nederlandse Vastgoed Maatschappij in. Veel ervaring en een solide en betrouwbare reputatie.

  Woning veilen in de praktijk

  In de praktijk is een executieverkoop van een woning aan de orde van de dag. Meestal is er sprake van situaties waarbij de financiële oplossingen niet zijn gevonden. Het veilen van de woning blijft dan nog de enige optie. Althans…zo lijkt het. In bijna alle gevallen zal een executieveiling qua opbrengst lager uitvallen dan verkoop van het huis aan de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. Weliswaar krijgt u bij ons ook niet het bedrag dat het huis bij een reguliere verkoop zou hebben opgebracht, maar ons bod is wel een stuk beter dan bij een gedwongen verkoop. Bovendien houdt u zelf de touwtjes in handen.

  Overige situaties waarin we uw woning kopen

  Niet alleen ter voorkomen van het veilen van uw woning maakt u gebruik van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij. In onze dagelijkse praktijk zien we ook vaak de volgende redenen om ons in te schakelen:

  • Afhandeling testament
  • Onverkoopbaar lijkend pand
  • Benutten overwaarde
  • Zekerheid over verkoop
  • Tijdelijke oplossing in afwachting andere woning

  Voorkom woning veilen. Neem contact met ons op

  U kunt direct aan de slag met de verkoop van uw huis. Daartoe vult u het formulier op de website van de Nederlandse Vastgoed Maatschappij in. Binnen een werkdag heeft u al een antwoord met een concreet aanbod. U kunt ons ook bellen over de mogelijkheden op telefoonnummer 0800-0200508. Met onze hulp kunt u voorkomen dat men uw woning gaat veilen.

  Wat kun je van ons verwachten?

  Een eerlijke prijs

  We zoeken samen met jou naar een ideale mix tussen het realiseren van je wensen en een optimale opbrengst van je woning. We zijn daarin eerlijk en transparant.

  Vlot geregeld

  Je ontvangt van ons doorgaans binnen 1 dag een richtprijs. Bij acceptatie kunnen we de verkoop van je woning direct in gang zetten. Wij regelen het voor je!

  Een passende oplossing

  Achter iedere verkoop zit een verhaal. Wat jouw verhaal of situatie ook is, wij bieden je altijd een passende oplossing. Zodat jij vlot die volgende stap kunt zetten. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  Direct zekerheid

  Geen financieringsvoorbehoud, geen bouwkundig onderzoek. Flexibiliteit in de overdracht. Bij ons weet je direct waar je aan toe bent.

  Zo werkt dat

  Vul een vrijblijvende aanvraag in. Binnen 1 dag krijg je van ons een eerlijke
  richtprijs. Enkele dagen na de bezichtiging ontvang je van ons een bod.

  Je huis verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

  aanvraag

  prijs indicatie

  bezoek

  bod

  bedenktijd

  deal